MENU
038 457 8296

Bites by Vie

Voor thuis of zakelijk events

Bites by Vie

Wij staan voor u klaar

Voor elke gelegenheid

Wil je heerlijke borrelhapjes bestellen voor uw feest, jubileum, verjaardag of voor een gezellige avond? Wij verzorgen uw bestelling graag voor jou en je gasten. Bites by Vie ontzorgt je graag van alle voorbereidingen zoals boodschappen doen, koken en het opdienen van de gerechten.

Op maat & uniek

Borrelplanken

Wat is een gezellig avondje zonder lekkere hapjes? Borrelhapjes is een breed begrijp, want ze gaan van warme bittergarnituur tot groentesnacks en van kaas tot vers fruit en tapas. Kortom, vele hapjes om op de borrelplank te combineren. 

Wil jij binnenkort van een verbluffende borrelplank genieten? Ontdek de vele mogelijkheden van borrelen en geniet van de variatie waaruit je kunt kiezen. 

Wij bieden ook

Grazing Table Catering

De grazing table is dé trend op het gebied van catering. Stijlvolle tafels, schalen of planken vol hapjes en kleurrijke onderdelen zijn prachtig gepresenteerd en er is een enorme veelzijdigheid aan zoete en hartige borrelbites. Grazing borrelplanken zijn ideaal voor recepties van bruiloften, zakelijke events, bedrijfs events, en andere speciale gelegenheden. 

De Grotekranerweerd 59-7
8064 PE Zwartsluis

KVK: 84771402
BTW: NL863360038B01

+31 38 457 8296
info@kisjeskokerij.nl

 

Volg ons op: Instagram